Suvi on varsti käes ja Vegan Restoran V  sojagrill on JUBA saadaval!
BBQ sojagrill 1kg/ 12 €  
Basiiliku pesto ja jogurti sojagrill 1kg/12 €
Chipotlemajoneesi sojagrill 1 kg/12 €


Meie sojagrilli on võimalik osta kahel moel:

1. Restoranist kohapealt!
Valmistame grilli jooksvalt, kuid alati on hea ette tellida: reserve@veganrestoran.ee.
Jaanipäevaks soovitame kindlasti teha eeltellimuse, siis saame sinu tellimusega arvestada!

2. Wolt äpi kaudu Tallinnas 6km raadiuses meie restoranist.

Kuidas grillida?
1.Meie sojagrilli saab edukalt grillida nii resti vahel kui ka vardas.
2. Veendu, et söed hõõguvad, kuid ei põle. Muidu kõrbevad kotletid ära.
3. Grillrest peab olema kuum, siis ei kõrbe kotletid sinna kinni, vaid saavad küpseda.
4. Grilli restiga või varrastega mõlemalt poolt ühtlaselt, kuni kotleti välimus on muutunud küpsemaks ja pruunikamaks.
5. Meie sojagrilli saab vabalt valmistada ka ahjus või lausa praepannil.


RETSEPTID!
Ehk meie grillist annab palju muud põnevat ka teha!

V grillsoja burger
Vaja läheb:
Burgerisai
V sojagrill (vaata koguste soovitust retsepti alt)
Tomat
Punane sibul
Salatileht
Veganjuustu

Kaste:
Veganmajonees
Värske kurk
Marineeritud kurk
Roheline sibul
Till
Küüslauk

Pane V sojagrill vardasse või grilli restil krõbedaks. Juustu sojakotlettide peale sulatamiseks oleks hea sojakotletid grillil laiali laotada. Küpseta esialgu ühelt poolt krõbedaks, keera ümber ja kata pealt veganjuustuga. Kata grill kaanega, siis sulab juust kotlettide peale kenasti ära.

Valmista kaste: tükelda küüslauk peeneks, sibul, marineeritud kurk ja värske kurk kuubikuteks. Lisa majonees ning hakitud maitseroheline ja ning sega kaste kokku.

Pane burger kokku ning naudi!

1kg - 5-8 burgerit.


V sojagrilli ft köögivilja vardad!
Võta oma lemmik köögiviljad ja seened. Lõika köögiviljad parajateks tükkideks.
Sega köögiviljad ja kogu grillipaki sisu kausis kokku - lase tunnike seista - aja seejärel vardasse ja küpseta!
Nii saavad köögiviljad ka mõnusa BBQ meki juurde.

Nt: suvikõrvits, šampinjon, sibul, paprika, kirsstomat.